Hoe toegang tot het programma toe te staan via een McAfee Personal Firewall?

Krijgt u problemen bij het openen van een paar programma’s op uw McAfee-apparaat? Nou, heb je andere programma’s bekeken, werken ze ook niet op je apparaat? Als dit het geval is, controleer dan uw antivirusproduct van McAfee en probeer de addertjes onder het gras te vinden. Er kan een kans zijn dat McAfee de toepassingen voor de beveiligingsaspecten blokkeert, de blokkering van de toepassing voor toegang tot de programma’s op uw apparaten deblokkeert, zoals uw chatprogramma, videogames en gerelateerde toepassingen.

McAfee klantenservice telefoonnummer

Om toegang tot het programma toe te staan ​​op uw McAfee Personal Firewall, volgt u de onderstaande stappen zorgvuldig-

  • Klik met de rechtermuisknop op het McAfee-pictogram en selecteer de ‘instellingen wijzigen’ en vervolgens de firewall vanuit een andere vervolgkeuzelijst.
  • Kies de optie internetverbindingen voor programma’s en laat een programma van uw keuze toe.
  • Klik op de knop Bewerken en als het programma niet wordt vermeld, selecteert u de knop Toevoegen en zoekt u vervolgens om de toepassing te selecteren.
  • Klik in het gedeelte Toegang op Inkomend en uitgaand om zowel inkomend als uitgaand verkeer naar de toepassingen toe te staan. Kies daarnaast “Alleen uitgaand” om alleen uitgaand verkeer toe te staan.
  • Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gebruik aangewezen poorten. Anders dan dit kunt u “Open poorten voor thuis- en werknetwerken” of “Openen voor alle apparaten” selecteren.
  • De Net Guard-instelling kan sommige verkeer op bepaalde applicaties blokkeren als u na het instellen van alle bovenstaande items een probleem hebt met de applicatie, wilt u misschien dat Net Guard uitgeschakeld is.
  • Klik ten slotte op de knop ‘Opslaan’ en sluit alle huidige tabbladen.

Als u een probleem ondervindt in de bovenstaande stappen of het ongepast vindt, neem dan contact op met de technici of bel ons hulplijnnummer op McAfee Klantenservice nummer @ +3120-369-0940 en los het probleem op in uw apparaat. De technici die we hebben, zijn hoog opgeleid en ijverig in hun werk. De techneuten zullen het probleem onderzoeken en de meest gemakkelijke en effectieve oplossingen bieden.

Leave a comment