Hoe kan ik de McAfee Shredder gebruiken?

De McAfee-shredder is een geweldige functie van dit internet beveiligings programma waarmee gebruikers permanent bestanden van de harde schijf van uw apparaat kunnen verwijderen. Het werkt als een papierversnipperaar en is erg handig wanneer u financiële documenten of andere persoonlijke bestanden die op uw systeem zijn opgeslagen wilt verwijderen.

Dus als u niet weet hoe u deze functie feitelijk gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want McAfee Support bood de eenvoudige en precieze manier om de shredder van dit beveiligings programma te gebruiken.

McAfee Antivirus Klantenservice nummer Nederland

Volg gewoon de stappen die hieronder worden vermeld:

  • Ga eerst naar het Beveiligingscentrum van McAfee door te dubbelklikken op het pictogram in het systeemvak of door het te openen vanuit de programmalijst van het startmenu.
  • Navigeer vervolgens naar een tabblad met de naam ‘Tools’ aan de linkerkant van de interface van het beveiligingscentrum en tik erop.
  • Vervolgens moet u in de beschikbare hulpmiddelen links bovenaan in het venster van het beveiligings centrum de optie ‘Shredder’ selecteren.
  • Kies vervolgens ‘Bestanden en mappen wissen’ of ‘een volledige schijf wissen’ om de shredder te laten weten hoeveel gegevens en welk bestand u wilt verwijderen.
  • Selecteer vervolgens een optie uit ‘Snel’, ‘Uitgebreid’ en ‘Aangepast’ om de shredder te vertellen hoe vaak het bestand moet worden gewist dat wordt gewist. Snel versnippert het bestand één keer, uitgebreid versnippert het zeven keer en Custom versnippert het bestand 10 keer.
  • Kies nu het bestand dat u wilt versnipperen. Hierdoor kunt u de tijdelijke internet bestanden of de inhoud van de prullenbak wissen of zelfs specifieke bestanden verwijderen door ‘bladeren’ te selecteren en ze op de harde schijf te vinden.
  • Controleer ten slotte het bestand en zorg ervoor dat dit hetzelfde bestand is dat u permanent wilt verwijderen. Klik vervolgens op ‘voltooien’ wanneer u klaar bent om te beginnen.

In het geval dat zelfs na het uitvoeren van alle gegeven stappen, je deze functie nog steeds niet kunt gebruiken, maak dan contact met onze ervaren techneuten door ons te bellen naar onze McAfee klantenservice nummer Nederland @ +3120-798-9553 en onze techneuten zullen je tijdens de volledige stappen goed helpen. U kunt op elk moment contact met ons opnemen, want we zijn de hele dag beschikbaar, de klok rond voor onze klanten.

Leave a comment