Instructies voor het verwijderen van McAfee

McAfee is ‘s werelds meest gebruikte en vertrouwde software als het gaat om beveiliging van de apparaten, met name pc’s en laptops. Het biedt plaats aan de nieuwste technologie en blijft nieuwe functies integreren in hun software om alleen het beste aan hun klanten te geven. Nu kunnen er tal van redenen zijn om de software te verwijderen, misschien werkt het niet goed vanwege een aantal problemen of kan het het geval zijn dat u wat ruimte op uw apparaat wilt vrijmaken. Wat de reden ook is, als u wilt weten hoe u het van uw apparaat kunt verwijderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres, want we hebben er instructies voor gegeven. U kunt echter ook contact opnemen met het McAfee Tech Support-nummer als u dit wilt doen door de instructies op de telefoon te volgen.

McAfee klantenservice Nederland

  • Open als eerste stap de officiële McAfee-website vanuit uw webbrowser
  • Ga vooruit naar stap seconde en download verwijderingshulpprogramma door de koppeling MCPR.exe te selecteren
  • Via voorkeursinstellingen voor browsers krijgt u toegang tot de downloaddirectory van de browser
  • Klik op MCPR.exe removal tool om het verwijderingshulpprogramma te starten
  • Als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt, voert u de toepassing uit als beheerder door met de rechtermuisknop op de tool te klikken
  • Zodra u klaar bent met de bovenstaande stappen, zult u merken dat de software is verwijderd
  • Nu moet u uw apparaat opnieuw opstarten om de wijzigingen op te slaan en alle onnodige bestanden op te schonen die nog over zijn van de McAfee-software.

We hopen dat deze instructies helder en gemakkelijk te volgen zijn. Voel je echter vrij om deskundig advies in te winnen McAfee klantenservice nummer Nederland @ +3120-798-9553 als u omringd bent door een probleem of vraag. Ze zijn erg geduldig en luisteren naar uw probleem en geven advies om ze op te lossen.


Read more related Topics:

Hoe verwijder je McAfee Agents via Windows of de Commandoregel?
Hoe moet ik deze computer voorbereiden om McAfee-producten te downloaden?

Leave a comment